Тук Горе си Изберете Стил Музика

Click here to edit subtitle

 
Dogus - Hedef Bir miliyon Full Album 2014 indir download
01-Dogus - Ask Harab Olmus
02-Dogus - Buhar
03-Dogus - Buldum Buldum
04-Dogus - Kaзinci Bahar
05-Dogus - Sen Olmadan
06-Dogus - Simdi Vazgeз
07-Dogus - Sцyle Hain
08-Dogus - Sцyle Hain
09-Dogus - Ьzьlьrsьn
10-Dogus - Yapmayaydin

линк за сваляне 1
линк за сваляне 2

Muslum Gurses - Baba sarkilari 2 2014

CD 1

1. Unuttum - Haktan
2. Tanrэ Эstemezse - Yeюim Salkэn feat Hьsnь Юenlendirici
3. Aюkэnla Цlsemde Periюan Deрilim - Yэldэz Tilbe
4. Beterin Beteri Var - Kargo
5. Felek Bile Aрladэ - Kurban
6. Adэnэ Sen Koy - Funda Arar
7. Yalnэzlar Rэhtэmэ - Model feat Okan Bayьlgen
8. Kendim Ettim Kendim Buldum - Зelik
9. Bu Gece Son - Sertab Erener
10. Son Sцz - Цzcan Deniz
11. Kalbim - Mьslьm Gьrses feat Enbe Orkestrasэ
12. Kalleю Dьnya - Koray Gьler
13. Zalim - Tolga Tabu
14. Silinmiyor Hatэralar - Hakan Altun

CD 2

1. Tanrэ Эstemezse - Orhan Цlmez
2. Karanfil - Mustafa Ceceli
3. Bir Kadэn Tanэdэm - Gцkhan Tьrkmen
4. Avuntu - Юьkriye Tutkun
5. Hangimiz Sevmedik  - Kubat
6. Kerem Gibi Yanэyorum - Musa Eroрlu feat Hьlya Yэldэz
7. Tanrэ Эstemezse - Sezen Aksu
8. Sevda Yьklь Kervanlar - Doрuю
9. Gьldьr Yьzьmь - Hьlya Avюar
10. Herюey Yalan - Zara
11. Yaprak Gibi Dьюtьm - Seda Sayan
12. Зok Ьzgьnsьn Arkadaю - Цzlem Цzel
13. Aюkэn Bende Bir Цmьr - Ebru Yaюar

TTNET MUZIK HIT TURKISH 2014 ALBUM
TTNET MUZIK HIT TURKISH 2014 ALBUM
01-Adem Gümüşkaya - Kış Masalı
02-Aslı Demirer - O Şarkı
03-Ata Demirer - Dol Karabakır
04-Atiye - Ya Habibi
05-Bengü - Saygımdan
06-Betül Demir - Helalleşemedik
07-Bora Duran - İnsan
08-C.Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves
09-Demet Akalın - Felaket
10-Duman - Yürek
11-Emre Aydın - Eyvah
12-Ferhat Göçer - Git
13-Fettah Can - Kalp Ağrısı
14-Funda Arar & Enbe - Hafiza
15-Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok
16-Gökhan Tepe - Veda Makamı
17-Gökhan Türkmen - Çatı Katı
18-Gökhan Özen - Ne Farkeder
19-Irem Derici - Zorun Ne Sevgilim
20-Kibariye - Sil Baştan
21-Kolpa - Ölünmüyor Mutsuzluktan
22-M.Cemcir & A.Kural - Entarisi Dım Dım
23-Mabel Matiz - Aşk Yok Olmaktır
24-Mehmet Erdem - Acıyı Sevmek Olurmu
25-Merve Özbey - Helal Ettim
26-Model - Ağlamam Zaman Aldı
27-Murat Dalkılıç - Neyleyim İstanbulu
28-Mustafa Bozkurt - Mavi Gece
29-Nil - Kanatlarım Var Ruhumda
30-Oğuz Berkay - Beni Ellerden Sayma
31-Oğuzhan Koç - Ayy Ben Hala Rüyada
32-Oğuzhan Koç - Her Aşk Bir Gün Biter
33-Sibel Can & Halil Sezai - Galata
34-Sibel Can - Kış Masalı
35-Sıla - Vaziyetler
36-Tan Taşçı - Bırak Beni
37-Tolga Çevik - Olmaz Olsun
38-Zakkum - Ben Ne Yangınlar Gördüm
39-Ziynet Sali - Gelemiyorum Yanına
40-İrem - Sevgi Olsun Taştan Olsun

Kibariye - Gulu soldurmam Full Album Indir Download 2014


1. Gülü Soldurmam
2. Sil Baştan
3. Koparılan Çiçekler
4. Çok Geç Olmadan
5. Hap Koydum
6. Kaç Kadeh Kırıldı
7. Sana Affetmek Yakışır
8. Senden Sonra
9. Canım Anam
10. Kim Bilir

Sibel can - Galata Full Album 2014 Indir Download
1.Kış Masalı
2.Galata
3.Narsist
4.Gurur
5.Güzel
6.Şükran
7.Oh Oh
8.Erkek Erkeğe
9.Bırak Konuşsunlar
10.Yarım Bıraktın
11.Nihayet
12.Galata (Version)

ibrahim tatlises - tatlises Klasigi & Ele Ne (2014)


01. Ele Ne (3:44)
02. Beyaz Mendil (3:37)
03. Benim İçin (5:09)
04. Yalan (4:46)
05. Mutlu Ol Yeter (4:32)
06. Yalnızım (10:50)
07. Yorgun (5:40)
08. Bir Kulunu Çok Sevdim (3:59)
09. Yıkılmışım Ben (6:21)
10. Rojin (4:40)
Toni Storaro – Bitmeyen ask (2004)

01.Аджеми балък / Adzhemi gudgeon
02.Таби-таби / Tabi-tabi
03.Битмейен ашк / Bitmeyen ashk
04.Бир телефон / Bir telefon
05.Йоргун йълларъм / yorgun yallaram
06.Теклиф едийорум / Teklif ediiorum
07.Бериван / beril
08.Сени севмектен башка / Ceni sevmekten Baska
09.Дил ярасъ / dereotu yarasa
10.Чабук олалъм ашкъм / Chabuk olalam ashkam
11.Ах,романъм / Ah, romanam
Kralica Djansever – The Best (2008)

01.Cansever - Bitmiyor
02.Cansever - Bu Sehirde Yasanmaz
03.Cansever - Butun Dunya Senin Olsun
04.Cansever - Dostlarim Nerde
05.Cansever - Durdurun Dunyayi
06.Cansever - Ekmegi Kazanmak Zor
07.Cansever - Eyleme Beni
08.Cansever - Gidiyor Iste
09.Cansever - Hala Seviyorum
10.Cansever - mangava tut
11.Cansever - movilo (balada)
12.Cansever - rovena (balada)
                                                                 13.Cansever - Sehidin Mektubu
                                                                 14.Cansever - Sen Adam Olmazsin
                                                                 15.Cansever - Sevgilim Ol
                                                                 16.Cansever - tu sian
                                                                 17.Cansever - Unutacagim
                                                                 18.Cansever - Yazimi Kisa Cevirdin
                                                                 19.Cansever - Zalim
ibrahim Erkal - Burnumda Tutuyorsun - 2011


+ Hit İbrahim Erkal - Yandım
IZZET YILDIZHAN - Sevgilim (2013)
EDVIN EDDY STYLE Album (2014)
intizar.Ask.Yagmurlari (2013)
Damar-Fm - turkish Hits
Alisan - Seni Biraz Fazla Sevdim 2013 (Full Album)
Cansever - Ben Ne Gunler Gordum (2013)
Ibrahim Tatlises - Hani gelecektin (2011)
Ibrahim Tatlises - Aramam (2004)
Ork.Nazmiler - Kara Biber 2013 Download
Emrah Özel Koleksiyon 2013 full albüm

Emrah (3CD) (3 Albuma)

1.[2005] Emrah - Dön

2.[2006] Emrah - Adın Ne Senin

3.[2008] Emrah - Yelpaze
Emrah - Kusursuzsun  Download
Emrah - Terzinin oglu (2011)
Emrah - Best Of  (2007)
Emrah - Narin yarim (1996)
Emrah - Sen gulunce (1991)
Özcan Deniz - Bi' Düşün (2013) Download
Ozcan Deniz - Ses Ve Aynlik Download
Orhan Olmez - Bilmece Download
Orhan Olmez - Su Misali  Download

Alisan - 10 Full Album Download

Ercan Demirel - Umudum Var (2010
Ercan Demirel - Elveda Deme Bana (2009)
Ismail Yk - Yurtseven Kardesler Download
Ismail Yk - Psikopat  Download
Kibariye - 4 Mevsim Download
Turkish Hits 2013 download
Ferdi Tayfur - Bana da soyle (1991)
Ferdi Tayfur - Parangalar (1992)
Ferdi Tayfur - Mor guller (1994)
Mahsun Kirmizigul - Dinle (2006)

Ebru Gündes Diskografi

Ebru.Gundes-Evet
Ebru Gündes - Kaçak
Ebru Gündeş (Şahane)
Ebru Gündeş (Tanrı Misafiri)
Ebru Gündeş- Ahdım Olsun
Ebru Gündeş (Sen Allah'ın Bir Lütfusun)
Ebru Gündeş (Bize De Bu Yakışır)
Ebru Gündeş (Kurtlar Sofrası)
Ebru Gündeş (Dön Ne Olur)
Ebru Gündeş (Ben Daha Büyümedim)
Ebru Gündeş (Tatlı Bela)

Ebru Yasar Diskografi

[2013] Ebru Yasar - Sanat-i Ebru
[2011] Ebru Yaşar ~ Delidir
[2008] Ebru Yaşar ~ Seviyorum Seni
[2006] Ebru Yaşar ~ Yeşillenirim
[2004] Ebru Yaşar ~ Aşkımız Buraya Kadar
[1999] Ebru Yaşar ~ Seni Anan Benim İçin Doğurmuş
[1997] Ebru Yaşar ~ Sevenler Ölmez
[1995] Ebru Yaşar ~ Bu Sahilde
Meshi & Feruska & ork.Tik tak – Seviyorum (2011)

01.Ceza
02.Esmer
03.Fasula
04.Gideim
05.Grubu
06.IashaIasha
07.Kuchek
08.Nasil
09.Otkrivane
10.Seviyorum
11.Sunet
                                                                 12.Yalvarma
                                                                 13.Yazak
                                                                 14.Zara
 
Mp3 studio orhan Download New Music Free Svaletesi Nova muzika vsqkakav stil Nova Muzika Ciganska Turska Bg Pop Folk Rumanska Srabska Greek NEVE ALBUMJA LJEN BIZO PUBLICITA ARABIAN MUZIK BUGARSKA MUZIKA GREEK MUZIKA TURKISH MUZIKA SERBIAN MUZIKA ROMANIAN MUZIKA USA MUZIKA ITALIAN MUZIK STAR VIP MUSIC